Bel Personal People: (038) 421 36 47

Over Personal People

Personal People,
uitzendbureau in Zwolle

Je online inschrijven, CV uploaden en klaar… En maar wachten tot je een baansuggestie in je inbox krijgt. Wij geloven dat dit anders kan. Sterker nog: wij weten dat dit anders kan. Uitzendbureau Personal People in Zwolle werkt vanuit de gedachte dat persoonlijke aandacht centraal moet staan. Want ieder mens is uniek. Iedereen kan het verschil maken. Wat je leeftijd, opleidingsniveau of werkervaring ook is, iedereen heeft verborgen talenten en dingen waar je goed in bent.

De beste match

Bij uitzendbureau Personal People kijken we daarom niet alleen naar wat iemand kan, maar vooral ook naar iemands persoonlijkheid. Wij weten wie onze kandidaten zijn. Wat hun ambities zijn. Of ze qua persoonlijkheid passen binnen de bedrijfssfeer van hun nieuwe werkgever. En of ze zich op hun plek zullen voelen. Alleen op die manier kunnen we werken aan een samenwerking voor de lange termijn. En mensen stimuleren om te worden wat ze kunnen zijn.

Uitzendbureau in Zwolle

Door ons te verdiepen in zowel de onderneming als de flexwerker, realiseren we de beste match. Niet voor niets is Personal People het uitzendbureau in Zwolle waar de deuren wagenwijd openstaan voor sollicitanten en werkgevers. Benieuwd naar onze aanpak? Loop binnen of neem contact met ons op en we vertellen je er alles over.

Waarom Personal People?

  • Uitzenden
  • Detacheren
  • Payrolling
  • Werving & Selectie
  • Flexadvies

Ik zoek werk

Ik zoek werk

Toe aan een nieuwe uitdaging? Wat je opleidingsniveau, werkervaring en ambities ook zijn: Personal People helpt je bij het vinden van jouw nieuwe baan.

Ik zoek personeel

Ik zoek personeel

Het belangrijkste kapitaal van organisaties is de mens. Met werving en selectie, uitzenden en detachering helpen we organisaties aan medewerkers die het bedrijf versterken.

Ik wil contact

Ik wil contact

Personal People is het uitzendbureau waar je altijd binnen kunt wandelen. Vragen? Neem contact met ons op of kom langs op ons kantoor in de Zwolse binnenstad.