Bel Personal People: (038) 421 36 47

Ik zoek werk

Ga voor de baan die jou op het lijf geschreven staat

Toe aan een nieuwe uitdaging? Uitzendbureau Personal People helpt je graag aan de baan die bij je past. Zoek je werk voor een korte periode of juist voor langere tijd? Fulltime of parttime? In de verkoop, horeca of in de dienstverlening? Wat je opleidingsniveau, werkervaring en ambities ook zijn: Personal People helpt je bij het vinden van jouw nieuwe baan.

Kennismakingsgesprek

Om de perfecte baan voor je te zoeken, willen we graag weten wie je bent en wat je zoekt in een baan. Waar ben je ijzersterk in? Waar liggen je ambities? Wat vind je leuk om te doen? En wat vooral niet? En dat niet alleen, we zijn ook benieuwd wat je zoekt in je werkgever. Hecht je veel waarde aan een goede werksfeer? Werk je graag in een team? Of liever zelfstandig? We nodigen je daarom altijd uit voor een kennismakingsgesprek, zodat we een goed beeld hebben van jou als persoon en je wensen. Zo vinden we een vacature en baan die bij jou passen.

Je eerste werkdag

Als we een geschikte vacature voor je hebben, stellen we je voor aan de opdrachtgever. Wij vertellen wie je bent en wat je wilt en waarom wij denken dat jij de beste match bent. Word je aangenomen? Ook dan laten we je nog niet los. Indien gewenst gaan we zelfs met je mee op je eerste werkdag. Ook dat is persoonlijke aandacht van Personal People in Zwolle.

Waarom Personal People?

  • Uitzenden
  • Detacheren
  • Payrolling
  • Werving & Selectie
  • Flexadvies

Bekijk vacatures

Bekijk vacatures

Hier vind je alle vacatures van uitzendbureau Personal People in Zwolle. We hebben werk in uiteenlopende vakgebieden, waaronder verkoop, horeca en dienstverlening.

Over Personal People

Over Personal People

Uitzendbureau Personal People in Zwolle werkt vanuit de gedachte dat persoonlijke aandacht centraal moet staan. Want ieder mens is uniek. Iedereen kan het verschil maken.

Ik wil contact

Ik wil contact

Personal People is het uitzendbureau waar je altijd binnen kunt wandelen. Vragen? Neem contact met ons op of kom langs op ons kantoor in de Zwolse binnenstad.