Bel Personal People: (038) 421 36 47

Ik zoek personeel

Personal People vindt
de juiste kandidaat

Het belangrijkste kapitaal van organisaties is de mens. Wij geloven dat de kracht van iedere onderneming wordt bepaald door de mensen die er werken. Met werving en selectie, uitzenden en detachering helpen we organisaties aan medewerkers die het bedrijf versterken. Kandidaten die niet alleen op papier voldoen aan de gestelde functie-eisen, maar vooral ook de juiste ambitie, mentaliteit en persoonlijkheid hebben. Die ’s ochtends met plezier hun wekker uitdrukken en de handen uit de mouwen willen steken. Daar doen we het voor bij uitzendbureau Personal People in Zwolle.

Bedrijfsbezoek

Om de beste match te vinden, steken wij tijd in onze kandidaten, maar zeker ook in de organisaties die onze hulp inschakelen. We komen daarom altijd langs op de werkvloer om de organisatie te leren kennen. We kunnen pas de beste match vinden, als we precies weten wie jullie zijn, wat jullie doen en heel belangrijk: wat jullie zoeken in een nieuwe collega. Alleen zo kunnen we de beste kandidaat voorstellen. En een langdurige samenwerking aangaan.

Topkandidaat

Binnen 2 dagen een medewerker nodig? Ook dát kan geregeld worden. Maar denken we dat de juiste kandidaat zich nog niet heeft gemeld, dan zeggen we dat ook eerlijk. We nemen er dan liever iets langer de tijd voor, zodat we een topkandidaat kunnen voorstellen. Niet alleen denken op de korte termijn, maar zeker ook op de lange termijn. Dat is de persoonlijke aandacht van Personal People.

Waarom Personal People?

  • Uitzenden
  • Detacheren
  • Payrolling
  • Werving & Selectie
  • Flexadvies

Over Personal People

Over Personal People

Uitzendbureau Personal People in Zwolle werkt vanuit de gedachte dat persoonlijke aandacht centraal moet staan. Want ieder mens is uniek. Iedereen kan het verschil maken.

Bekijk vacatures

Bekijk vacatures

Hier vind je alle vacatures van uitzendbureau Personal People in Zwolle. We hebben werk in uiteenlopende vakgebieden, waaronder verkoop, horeca en dienstverlening.

Ik wil contact

Ik wil contact

Personal People is het uitzendbureau waar je altijd binnen kunt wandelen. Vragen? Neem contact met ons op of kom langs op ons kantoor in de Zwolse binnenstad.